Κατά τη διάρκεια των διακοπών σας στην όμορφη Κρήτη, μπορείτε να επισκευθείτε το καταπληκτικό κατάστημα είδη δώρων - τουριστικών ειδών DONUM, που βρίσκεται στον γραφικό παραλιακό δρόμο της Σταλίδας Ηρακλείου.
Εκεί θα βρείτε αντικείμενα χρήσης ή διακοσμητικά, φωτιστικά, κοσμήματα καθώς και μια μεγάλη ποικιλία αντικειμένων από γυαλί, πηλό και χαλκό.
Οι σύγχρονες μέθοδοι εφαρμογής του πηλού επιτρέπουν στους δημιουργούς μεγάλη ελευθερία εκφράσεως και τα αποτελέσματα είναι πολλές φορές συναρπαστικά.

Στο DONUM μπορεί κανείς να βρει διάφορα πρωτότυπα και αισθητικά άψογα δώρα, μικρογλυπτά από μπρούτζο, κεραμικά καθώς και ασημένια κοσμήματα.

Θα βρείτε σημαντική ποικιλία σε γυάλινες και πήλινες χειροποίητες δημιουργίες φτιαγμένες από επώνυμους Έλληνες σχεδιαστές σε μεγάλη ποικιλία σχεδίων και τιμών.

Στο DONUM θα γοητευθείτε από τις πανέμορφες κούκλες φτιαγμένες από ύφασμα ή από πηλό.

Αν θέλετε να χαρίσετε στα αγαπημένα σας πρόσωπα ένα όμορφο αναμνηστικό δώρο, να είστε σίγουροι ότι το DONUM έχει τη δυνατότητα να σας προτείνει με τη βοήθεια της ιδιοκτήτριας ΠΕΛΑΣ ΜΙΧΕΛΑΚΗ, την καλύτερη αγορά, στην καλύτερη τιμή!!!

DONUM
Πέλα Μιχελάκη

Τηλ:  28970 31111

Σταλίδα Ηρακλείου
DONUM... για επιλεγμένα δώρα με γούστο σε προσιτές τιμές!!!


Μετάφραση?English


© Copyright